İlham Veren Marilyn Monroe

Norma Jean Baker ya da bizim bildiğimiz adıyla Marilyn Monroe dünyanın en güzel kadınlarından biriydi şüphesiz. Oyunculuğunu, güzelliğini, sarı saçlarını hele o uçuşan eteklerini unutmak mümkün müdür?
Marilyn Monroe'nun, hayata, aşka ve dünyaya dair söylediği sözlere bakalım mı?
⇒ Bencilim ve sabırsızım. Hata yaparım. Bazen kendimi kaybederim, kontrolden çıkarım. Ama beni en kötü anlarımda desteklemeyenin en iyi anlarımda yanımda olmaya hakkı yoktur.
⇒ Bir kadını güldürebiliyorsanız ona istediğiniz her şeyi yaptırabilirsiniz.
⇒ Eğer ikiyüzlü olacaksanız en azından bir yüzünüz güzel olsun.
⇒ Yalnız ve mutsuz olmak, başka biriyle birlikteyken mutsuz olmaktan daha iyidir.
⇒ Yaşlanmadan önce yaşamaya başlamalıyız
⇒ Tüm küçük kızlara güzel olmasalar bile güzel oldukları söylenmelidir.
⇒Bir kadının yapabileceği en güzel makyaj, gülümsemektir.
⇒ Hayatta her şeye rağmen umut vardır.
⇒ Başıma gelen en güzel şeylerden biri kadın olmamdır. Tüm kadınlar bu şekilde düşünmelidir.
⇒ Bir kadına ayağına en uygun ayakkabıyı verin, dünyayı fethetsin.
⇒ Hayatınızı kendiniz kurarsınız. Ne olursa olsun bazen çuvallarsınız. Hayatın kanunu budur. Ancak işin güzel tarafı, ne şekilde çuvallayacağınıza siz karar verirsiniz.
⇒ Erkekler, kadınların kitap gibi olduğunu düşünür. Eğer kapak resmi hoşlarına gitmezse kitabı okumak istemezler.
⇒ Başarı insanların sizden nefret etmesine neden olur. Keşke böyle olmasaydı. Çevrenizdeki insanların gözlerinde kıskançlık olmadan başarının tadını çıkarmak enfes olabilirdi.
⇒ Yüksek topuğu kim keşfetti bilmiyorum ama tüm kadınlar o kişiye çok şey borçlu!
⇒ Başka biri olmak istemek, olduğunuz kişiliğin israf edilmesi demektir.