Şubat 03, 2024

YÜKSEK FREKANSTA OLAN İNSANLAR NE YAPIYOR ???

 

🎀 Artık televizyon izleyemezler.

🎀 Onlar için rekabet çok anlamsızdır. Yarışmak yerine paylaşmayı ve eğlenmeyi tercih ederler.

🎀 Bilinmeyenden korkmazlar. Fiziksel olmayanın da dünyanın, doğanın bir parçası olduğunu bilirler ama saatlerce de bu konu hakkında konuşup vakit harcamak istemezler.

🎀 Şeytanın; gurur, bencillik, açgözlülük, vefasızlık, hırs… olduğunu çok iyi kavramışlardır. Bu özelliklerin hepsinin insanda toplandığının farkındadırlar. Evet,  bazı insanlar da çoktur bu özellikler.  Ama tam tersine  iyi insanlar da vardır. Yüksek frekanslı  insanlar bu iki gruptaki kişileri ilk görüşte ayırt edebilirler.

🎀Yalnız kalmak isterler ama aynı zamanda başka insanlarla birlikteyken onlarla tam ve yoğun bir şekilde olmak isterler.

🎀 Bu hayatta; bir amaçları olduğunu hissederler ve  bunu bulmak isterler.

🎀Kazanmanın; başkalarını yenmek olmadığını insanın kendini gerçekleştirmesi, maddi ve manevi kimseye muhtaç olmaması olduğunu bilirler. Ve bunun da her insana bahşedilmemiş bir zenginlik olmadığının bilincindedirler.

🎀Hayatta denemekten çekinmezler.  ‘Denedim, olmadı’ cümlesi onlar için normal bir süreçtir. İnsan kendi denerse öğrenir. Ve ‘denemedim’ pişmanlığı yaş ilerledikçe artan çok kötü bir histir. Bilirler.

🎀Geçmişin, nostaljinin kötü bir kayıp duygusu olmadığını ama bir gün de  mutlaka sevdikleriyle bulaşacaklarını hissederler.

🎀Hayatlarından geçen tüm insanların bugünkü insana dönüşmeleri için olduğunun farkındadırlar. İşte bunun için bazıları sınav bazıları mükafattır.

🎀Dünyanın ruhuna yardım etmek isterler.  Bu dünyaya sadece ruhani turistler olarak gelinmediğinin, her insanın ufak yada büyük  bir görevinin olduğuna inanırlar.


Veeee tüm bunları anlamamış insanlara kötü muamele yapmazlar ama uzak kalmak isterler. Kendi iç huzurlarının her şeyden çok daha önemli olduğunu iyice kavramışlardır. 


(alıntı)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder